Een lange traditie van
cosmetische innovatie

Opgericht in 1970 in de ongerepte natuur van de beroemde Franciacorta regio in Italië, staat Gerard's, sinds het begin, in dienst van schoonheid en welzijn met één hoofddoel: de buitengewone eigenschappen van natuurlijke elementen om te zetten in innovatieve producten en behandelingen.

Een cosmeticamerk exclusief Made in Italy dat voldoet aan de eisen van schoonheidsprofessionals alsook aan deze van de eindconsument en alle basiselementen van het ecosysteem verwerft om modulaire en functionele cosmetica te creëren, specifiek geformuleerd om onmiddellijke en langdurige resultaten te leveren.

Gerard's is altijd een pionier geweest in de beauty en welzijn industrie.

Methode & Expertise

Het hart van Gerard's filosofie is de de constante toewijding aan onderzoek en innovatie naar zijn exclusieve formules.
De studie van het perfecte evenwicht tussen botanische & farmaceutische tradities en moderne technologieën betekent dat Gerard's onderzoek, jaar na jaar, innovatief en protagonist is naar de ontwikkeling van producten die de schoonheid van de huid behouden, en haar aspect verbeteren.

De waarde van het individu

Zorg in elke beweging, oog voor detail in behandelingen en rituelen, voor het creëren van een 'levens-systeem' met avant-garde zelfzorg cosmetica, ontworpen voor de noden van klanten, in elke levensfase; dit zijn de factoren die de Gerard's ervaring uniek, compleet en onvergetelijk maken.