Gerard's Excellentie voor SPAS

Gerard's SPA is een project gewijd aan de wereld van SPAs dat al de excellentie van Gerard's methode en de onschatbare know-how omvat, het resultaat van meer dan 50 jaar aan expertise en diep-gewortelde cosmetische innovatie.

Een compleet gamma aan producten en behandelingen voortreffelijk Made in Italy, waar cosmetische en holistische tradities samensmelten voor het creëren van memorabele ervaringen van pure wellness, die de gasten meeneemt op een ontsnapping doorheen de wonderen van de wereld.

Een 360º multi-zintuiglijke reis doorheen schoonheid

Sublieme texturen en aromatherapie geuren nemen de gast mee op een multi-zintuiglijke reis die elk bezoek omtovert tot een onvergetelijke ervaring.
Een emotionele combinatie die start in de behandelruimte met de professionele producten gebruikt voor de behandeling, die doorgaat in de kleedruimte met zelf-zorg producten en ten slotte opnieuw ervaren kan worden met de verkoopproducten voor het verhogen en versterken van de wellness ervaring.

Wie heeft gekozen voor de uitmuntendheid van Gerard's SPA

Gerard's filosofie is gebaseerd op de fusie tussen welzijn van lichaam en geest door een revolutionaire benadering: welzijn is niet langer gelinkt aan enkel esthetiek, maar wordt verlengd naar innerlijke dimensie, om perfecte balans tussen geest vervulling en lichaam harmony te bereiken.
Deze baanbrekende visie leidt naar de ontwikkeling van Gerard's cult behandelingen, welke populair en hoog gewaardeerd worden in de beste SPA's wereldwijd.