Gerard's Laboratoria

Sinds 1970 zijn de Gerard's Laboratoria betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve producten en behandelingen voor verzorging en huidverbetering van gelaat en lichaam, het toepassen van de knowhow die is opgedaan dankzij de voortdurende relatie tussen onderzoekers, schoonheid consulenten en therapisten.

Door het observeren van het ecosysteem, hebben geselecteerde professionals de buitengewone eigenschappen van natuurlijke elementen omgevormd naar formules met high-performance biomimetische actieve ingrediënten, met gebruik van de meest geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn in het veld.

Van onderzoek naar distributie,
100% Made in Italy

Wetenschap, ontwikkeling, filosofie, design, de liefde voor schoonheid zijn producten geworden die zijn ontwikkeld met de aandacht en passie van een persoonlijke kleermaker, een kenmerkende eigenschap van alles wat Made in Italy is.

Gerard's waarden wijn concreet, en zijn intrinsiek Italiaan; zoals blijkt uit ons respect voor de meest strenge internationale normen.

De 3 hoofd objectieven

om het uiterlijk van de huid te verbeteren en om imperfecties tijdens de verschillende levensfases te wissen:

1.

Voorkom en blokkeer het verschijnen van huid oneffenheden, imperfecties en tekens van veroudering.

2.

Bescherm de huid tegen onomkeerbare veroudering, veroorzaakt door zowel interne factoren (o.a. hormonale onevenwichtigheden, stress, slechte voeding,...) als externe factoren (UVA, UVB, IR-stralen, smog en rook).

3.

Contrasteer huidimperfecties, effectief en grondig, dankzij de nieuwste generatie bio-actieve principes en presterende texturen, samengevoegd in veilige, dermatologisch geteste, geavanceerde en gespecialiseerde formules die worden toegepast in behandelingen en producten.