Gerard's excellentie voor SPA's

Gerard's SPA is een project gewijd aan de wereld van SPA's die alle excellentie van Gerard's methode, kostbare know-how, de resultaten van meer dan 50 jaar aan expertise en diep-gewortelde cosmetische innovatie omvat.


Een compleet gamma Made in Italy producten en behandelingen, waar cosmetische en holistische tradities samensmelten in memorabele ervaringen van pure wellness om de gast mee te nemen op een reis doorheen de wonderen van de wereld.

Een 360º multi-zintuiglijke reis doorheen schoonheid

Sublieme texturen en aromatherapie geuren nemen de gast mee op een multi-zintuiglijke reis die elk bezoek omtovert tot een onvergetelijke ervaring.
Een emotionele combinatie die start in de behandelruimte met de professionele producten gebruikt voor de behandeling, die doorgaat in de kleedruimte met zelf-zorg producten en ten slotte opnieuw ervaren kan worden met de verkoopproducten voor het verhogen en versterken van de wellness ervaring.

Images with text

Gerard's filosofie is gebaseerd op de fusie tussen welzijn van lichaam en geest door een revolutionaire benadering: welzijn is niet langer gelinkt aan enkel esthetiek, maar wordt verlengd naar innerlijke dimensie, om perfecte balans tussen geest vervulling en lichaam harmony te bereiken.
Deze baanbrekende visie leidt naar de ontwikkeling van Gerard's cult behandelingen, welke populair en hoog gewaardeerd worden in de beste SPA's wereldwijd.