Gerard's Excellentie voor Instituten

Gerard's Intituut is gecreëerd voor Beauty Salons & Beauty Instituten welke onze filosofie, methodes en expertise delen, en de keuze maken om zich aan te sluiten bij een prestigieuze groep die staat voor uitmuntendheid in de wereld van schoonheid.

Om ons te differentiëren en te onderscheiden van de rest van het peloton, bieden we service van topkwaliteit en een onderscheidend imago dat recht naar het hart gaat.

Een compleet gamma aan producten en behandelingen waar wetenschappelijk onderzoek en cosmetische kennis samensmelten voor het creëren van huidverbetering met ongeëvenaarde resultaten, voor het voorkomen, contrasteren en bestrijden van eenderwelke imperfecties van gelaat en lichaam.

Laat uw gasten de Gerard's excellentie ervaren, exclusief Made in Italy.

Oneindig veel opties, op maat van uw instituut

Beauty Salon, Beauty Instituut of Huidverbetering Instituut? Voor ieder eender project creëren wij een gepersonaliseerd menu, op basis van de voorkeuren en verlangens. Kies uit meer dan 15 gelaatsbehandelingen, 10 lichaamsbehandelingen en 15 wellness rituelen, en laat uw gasten de excellentie ontdekken die hen onmiddellijk fan zal maken.

Verleng de resultaten van de behandeling in alle comfort van thuis

Geef de huid alles wat het nodig heeft om haar originele pracht te herstellen, met een gepersonaliseerd beauty menu welke u in alle comfort van thuis kunt toepassen.

14 gelaatslijnen en 5 lichaamslijnen voor uw dagelijkse schoonheidsritueel, en 1 welzijn gamma met zintuiglijke producten voor lichamelijk en mentaal welzijn.