Gerard's excellentie voor SPA's

Gerard's SPA is een project gewijd aan de wereld van SPA's die alle excellentie van Gerard's methode, kostbare know-how, de resultaten van meer dan 50 jaar aan expertise en diep-gewortelde cosmetische innovatie omvat.


Een compleet gamma Made in Italy producten en behandelingen, waar cosmetische en holistische tradities samensmelten in memorabele ervaringen van pure wellness om de gast mee te nemen op een reis doorheen de wonderen van de wereld.

Een 360º multi-zintuiglijke reis doorheen schoonheid

Sublieme texturen en aromatherapie geuren nemen de gast mee op een multi-zintuiglijke reis die elk bezoek omtovert tot een onvergetelijke ervaring.
Een emotionele combinatie die start in de behandelruimte met de professionele producten gebruikt voor de behandeling, die doorgaat in de kleedruimte met zelf-zorg producten en ten slotte opnieuw ervaren kan worden met de verkoopproducten voor het verhogen en versterken van de wellness ervaring.

Images with text

La philosophie de Gerard's est basée sur la fusion du bien-être de l'esprit et du corps à travers une approche révolutionnaire : le bien-être n'est plus lié à la seule esthétique, mais s'étend à la dimension intérieure, pour atteindre un équilibre parfait entre l'épanouissement de l'esprit et l'harmonie du corps.
Cette vision pionnière conduit au développement des soins cultes de Gérard, appréciés et appréciés dans les meilleurs SPA du monde.